Hit - Közösség - Jókedv

Girls' Camp 2
Children's Camp

A sok gyermek és fiatal nyarának hagyományos részét képző táboraink története egészen Közösségünk kezdetére nyúlik vissza. Egyedivé a hitre nevelés és a közösségben örömmel megélt keresztény élet ötvözete teszi. A hét során, a teremtett világ szépségével körülvéve a táborozók újra és újra felfedezik Isten nagylelkű szeretetét, a Jézus Szíve Nővérek és képzett vezetőtársaik segítségével jobban megismerik és megértik hitünk tanítását, együtt megtapasztalják a hiteles keresztény életet és lehetőségük van továbbalakítaniuk személyes Istenkapcsolatukat, illetve elmélyülni benne imádság és a szentségek révén.

 

Vidám és változatos programok teszik lehetővé emberségünk keresztény módon való megélését és testvériségünk kifejezését. A tanítás és imádság mellett nagy hangsúlyt kapnak azok a közös tevékenységek, melyek a katolikus közösség értelmezését és az Egyházhoz tartozást erősítik. A kirándulások, tábortüzek, drámafoglalkozások, sportversenyek, közös játékok emlékei, valamint az alkotások, énekek és tábori szokások gyakran a táborozók családi életének és barátságaiknak részévé válnak.

 

A tábori vezetőképző (MAG) program keretében a 15-18 éves fiatalok képzésben részesülnek az előadástechnika, játékvezetés és csoportfoglalkozások terén. Gyakorlaton is részt vesznek egyes tábori programok vezetésével egy-egy tapasztalt vezető irányítása alatt és csökkentett felelősséggel. Ugyanakkor a korosztályukkal együtt élvezhetik a tábor vidám és mozgalmas hetét.

loving-service-2
girlls camp 2