Sister Gabrielle's Family

Egy apa gondolatai

(angol nyelvű videó, 2012)

SGR and family 2

A család Isten ajándéka. Ida nővér gyakran emlékeztette közösségünket, hogy a legnagyobb jótevőink a szüleink, és megérdemlik a legmélyebb hálánkat minden támogatásukért és biztatásukért a lányuk hivatásában.

Napi hálaadó imádságunkban emlékezünk meg családtagjainkról, akik osztoznak szerzetesi hivatásunk kegyelmében.

„Társaságunk lelki javait készségesen megosztjuk saját családunkkal és minden nővérünk családjával. Szüntelenül imádkozunk azért, hogy Jézus Szent Szívnek szentelt életün által családjaink is százannzi áldásban részesüljenek.” (SDSH Szabályzat)

Rendszeres látogatási napokon, fogadalomtételeken és más ünnepségeken nyílik lehetőségünk időt és figyelmet szentelni családjainknak. Lehetőségeikhez mérten, örömmel vesszük önkéntes szolgálatukat nyári táborainkban, közösségi projektnapokon vagy egyéb apostoli tevékenységünk során.

A család szerepe rendkívül lényeges abban, hogy kövessük hivatásunkat

Society Devoted to the Sacred Heart

Tudjuk, hogy a hivatás – éppúgy mint egy szépen fejlődő virág – nem a véletlen műve. A virágnak is szüksége van termékeny talajra, figyelmes gondozásra, sok napsütésre és vízre.
Nektek, szerető szülőknek, testvéreknek, rokonoknak és barátoknak mind jelentős szerepetek van Isten tervében. Köszönöm állandó szereteteteket, gondoskodásotokat és támogatásotokat, amelyet a nővéreinknek adtatok.

Isten Szolgálója Péterfy Ida nővér