Lelkigyakorlatos tábor az egész családnak

Sisters of the Society Devoted to the Sacred Heart of Jesus in Hungary.
IMG_20190727_095655
Családi Tábor

A Jézus Szíve Nővérek Társasága által Magyarországon közel harminc éve, nemzetközileg pedig több mint ötven éve rendszeresen vezetett, sajátosan lelkigyakorlatos táborok sok család nyarának és életének szerves részét képezik.

Az eredeti ötlet abból adódott, hogy Ida nővér látta, hogy a különféle lelkigyakorlatok után milyen szép élményekkel és tűzzel a szívükben térnek haza a család tagjai, de nem együtt, hanem azt külön-külön megtapasztalva.  Ennek orvoslására született meg a Jézus Szíve Családi Tábor. A három napos együttlét alatt az egész család részt vehet a lelki felüdülésben, hitük elmélyítésében és a keresztény közösség építésében.

A nap folyamán a szülők és a gyerekek ugyanazzal a hitbeli témával találkoznak, de a maguk szintjén, külön felnőtt és gyermek foglalkozásokkal, majd később, a nap folyamán azt együtt mint család beszélik és tapasztalják meg.

Tábori lelkészeinkkel és önkénteseinkkel együttműködve kínálunk lelki táplálékot, napi szentmisét, szentgyónási alkalmakat, kateketikai előadásokat és korosztályokhoz illő foglalkozásokat, csoportos beszélgetéseket a felnőtteknek, kézműves és játékos foglalkozást a gyerkeknek. Emelett sok örömteli meglepetés és támogató közösség is várja a családokat.

Jézus Szíve Családi Tábor június 30-tól július 3-ig Tiszavasvárin

Jelentkezés és további részletek az űrlapon:

https://forms.gle/R7A3z46jKrFsdw936

szentmise
ima
filedday 7